panou digital clima AS844
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Panou clima digitala Full Touch LCD -VW B8, Golf7, Tiguan

Cod produs AS-844

👉Instalare usoara Plug & Play

👉Compatibilitate cu VW  platforma MQB

👉Passat B8, Golf7, Tiguan

👉Display LCD 6,9 inchi  cu suport haptic-(vibratii)

👉Comenzi vocale in limba engleza (52)

👉Operarerea geamurilor prin comenzi vocale

👉Port pentru sistemele de incalzire scaune aftermarket

👉Port pentru sistem atomizor (parfum/ionizare)

Durată de expediere: 24-72ore

1.349,00 RON (inclusiv TVA)1.499,00 RON- 150,00 RON 1.349,00 RON (fara TVA)
Taxe Incluse
block Stoc epuizat

https://audiosources.ro/images/emag/aslogo.jpg

Panoul  de control climă  Audisources AS-844  se poate monta pe autoturismele Volkswagen construite pe platforma MQB între 2013-2020, adică Passat B8, Golf7, Tiguan 2016->, Touran 2017->. Se instalează direct  pe conectorii OEM ale sistemului de climatizare pe care-l înlocuieste (Plug & Play). În funcție de modelul mașinii se va furniza tipul de trim compatibil.

_____________________________________

Ecran LCD IPS  6,9" cu feedback haptic

Panoul  se operează de pe un ecran tactil LCD IPS cu diagonala de 6,9 inchi si rezoluție 1280x720 pixeli. Confirmarea comenzilor tactile este semnalată prin feedback haptic printr-o vibrație a ecranului.Cu o grafică deosebită și o integrare perfectă, panoul  climatronic Audiosources AS-844 va oferi o experiență de utilizare ergonomică și foarte plăcută. Consola centrală a mașinii căpăta un aspect nou în trend cu noile tehnologii folosite pe autoturismele de clasă superioară.

Funcții Extra

În afară de funcțiile standard  oferite de un  modului clasic  OEM, AS-844 adaugă unele din categoria premium. Este echipat cu port de comandă care permite conectarea unui sistem de încălzire in scaune non-OEM (Aftermarket). Astfel pentru masinile care nu au încălzire în scaune instalarea unui sistem aftermarket devine foarte facilă iar comanda acestora se face direct de pe ecranul touch. Modulul mai dispune si de un port dedicat pentru conectarea unui sistem atomizor care se conectează la sistemul de climatizare și permite parfumarea automată/ionizarea aerului si chiar igenizarea sistemului de climatizare prin adăugarea substantelor respective în recipientul dedicat. Astfel de sisteme există pe echipările de vârf ale unuor modele auto de lux. Pentru realizarea acestor funcții este necesară achiziționarea separată a interfețelor dedicate si a perfiericelor respective.

Comenzi Vocale

Panoul de climă se poate controla și prin comenzi vocale în limba engleză.Toate functiile  de climă de pe ecran au și corespondent  într-o comandă vocală. În plus, există și posibiltatea de a opera geamurile mașinii tot prin comenzi vocale. În total sistemul AS-844 recunoaste și execută 52 de comenzi vocale.  Fiind un sistem configurabil, în viitor se vor mai putea adauga prin firmware upgrade și alte funcții care sa asigure un confort sporit utilizatorilor. Pentru procedura de upgrade se folosește slotul microSD intergrat.

Conversie AC manual - AS-844

Pentru autoturismele care sunt echipate din fabrică cu sistem de aer conditionat manual există posibiltatea de a trece la panoul digital AS-844 prin achzitionarea suplimentară a kitului de convesie. 

Compatibilitate Auto Volkswagen :

Passat B8 204-2020

Golf7 2013-2018

Tiguan 2016->

Touran 2017->

Pachetul conține modulul de clima AS-844 și trimul necesar instalării.

Pentru convresia de la AC manual trebuie achizitionat separat kitul special +120RON

Pentru conectarea la sistem de incalzire aftermarket trebuie achizitionata separat interfata specializata (heater box) +100RON

  

Întrebări frecvente

1.Este un modul de origine OEM?

Nu, acest panou digital este unul aftermarket (AM) produs de către firma Audiosources.

2.Se vor păstra toate funcțiile standard ale unui modul  de climă OEM?

Da, modulul AS-844 operează toate funcțiile clasice ale unui modul standard OEM. Pentru modulele de climă cu funcții suplimentare - încălzire parbriz sau webasto acestea NU sunt implementate la acest moment.

3. După instalare este necesară codarea modulului AS-844 ? Vor exista erori la scanarea cu VCDS odata cu inlocuriea modului OEM?

Nu, modulul va recunoaște automat setările de pe autoturism.

Da, este normal ca dupa inlocuirea modului de clima OEM sa apară erori, lipsa acestuia fiind sesizata la orice scanare/diganoză. Erorile generate sunt informative si nu vor afecta functionarea corect a functriilor de climă/AC sau a altor module ale autoturismului.

_________________________

*Brandurile și Logourile menționate în această pagină aparțin deținătorilor de drept.

*Pozele/imaginile din această pagină au caracter de prezentare generală și pot să difere de cele care sunt afișate în meniurile produselor fizice funție de model și versiunea software cu care sunt livrate de către producător.

chat Recenzii (0)