SUPORT TEHNIC

Pentru clientii nostrii stam la dispozitie zilnic intre 10AM -7PM

Orice problema poate fi sesizata la info@carmultimedia.ro

In cazul in care se doriti acces la date informatice pentru upgrade/update ne puteti contacta si veti primi datele de acces la serverul ftp.

Problemele tehnice survenite in perioada de garantie vor fi rezolvate exclusiv de catre noi, nefiind nevoie de a va adresa altor centre specializate.In majoritatea cazurilor, timpul mediu de remediere a eventualelor defecte este in jur 3 zile lucratoare.

 

GLOSAR TERMENI TEHNICI dvd auto

Format 1DIN - Aparat cu dimesiuni fizice de 180mm x 50mm - Aparat standard auto

Format 2DIN - Aparat cu dimensiuni fizice de 180mm x 100mm

Ecran TFT Analogic - Panel LCD TFT cu intrarea semnalului vido in format analogic

Ecran TFT Digital -Panel LCD TFT cu intrare video digitala RGB rezolutie 800x480

PiP -Functie Picture In Picture - afisarea a 2 semnale video simlutan pe acelasi ecran

Rezolutie ecran -rezolutia de afisare a informatiei video: 320x240 / 480x234 / 800x480

Functie RDS / TA /PTY - sistem digital de receptie a informatiilor de pe un post de radio

Carkit Bluetooth- sistem de conectare a telefonului prin bluetooth.Convorbirile telefonice vor fi preluate de unitatea auto multimedia, astfel utilizatorul nu va mai folosi terminalul GSM.

Port IPOD - Conector special pentru dispozitivele APPLE- Ipod sau Iphone.Prin acest conector, navigatia dvd va prelua controlul asupra lor, putand fi controlate direct de pe ecranul tactil.Deasemeni portul respectiv poate fi folosit si ca incarcator pentru acestea

Port SD / USB - Conectori dedicati pentru dispozitive strorage extern. Informatiile stocate pe acestea vor putea fi accesate din meniurile speciale ale unitatii dvd 2din. (muzica in format MP3 sau fisiere video Divx / Xvid / AVI)

CANBUS - interfata digitala prin care se transmit informatii prin magistrala de date a unui autoturism.Autoturismele europene (si o parte dintre cele japoneze) fabricate incepand cu anul 2005 utilizeaza acest sistem digital de transmitere a informatiilor pe 2 fire.Majoritatea comezilor ale subsistemelor electronice de pe masina sunt codate si transmise prin canbus.Inclusiv pornirea si oprirea unitatii auto multimedia + comenzile pe volan sunt codate prin acest sistem. In momentul in care se instaleaza o navigatie dvd auto 2din aftermarket, acesta trebuie sa "stie" a comunica cu sistemul canbus al autoturismului.Ca atare unitatile dedicate trebuie sa contina o astfel de interfata.

 

Pentru informatii detaliate puteti accesa blogul pe care l-am creat special pentru toti cei care doresc a se familiariza cu termenii tehnici specifici unitatilor multimedia auto.

Deasemeni puteti vizita si celelalte siteuri ale noastre unde puteti gasi informatii depre navigatii dedicate auto si alte accesorii conexe.

 

 

 

DVD-uri AUTO 2DIN

Copyright 2009 CarMultimedia Shop