navigatie dvd 2din android cmp6202

Pentru clientii care doresc neaparat uns sistem cu DVD player integrat si Android exista acum modelul de navigatie CMP6203. Are ecran capacitiv de 6,2" inchi dvd player integrat, 2 sloturi multimedia microSD, un port USB multimedia , port mirrorlink.Dispune ce un procesor quad core RK3138 la 1,6Ghz are 16GB hdd intern (flash) si memorie RAM DDR3 de 1GB.Are dimensiuni standard de 178x100mm si se poate instla pe orice autoturism cu bord clasic 2DIN sau cu rama adaptoare pe alte marci auto.Specificatiile tehnice complete si pretul sistemului CMP6203 le gasiti aici

cmp6203

Noile modele CM XX11

Din luna decembrie 2015 Carmultimedia aduce pe piata locala o noua serie de unitati DVD cu navigatie pe baza de WindowsCE. Aceste modele sunt o versiune imbunatatita a modelelor din seria CM care au avut un succes foarte mare. Ofera un plus de confort si ergonomie puls o functie care apropie experienta utilizatorului catre sistemele mai scupmpe din gama Carpad Android.

Ecranul tactil este acum CAPACITIV si ofera o intractiune mai placauta cu unitatea. Ecranul capacitiv este tehnologia utilizata in fabricarea tututror telefoanelor smartphone pe baza de androis sau IOS. Acesta raspunde exclusiv la caldura generata de degetul utilizatorului deci nu mai este nevoie de a apasa pe ecran pentru a genera o comanda.

Portul USB este acum folosit exclusiv pentru functia MIRRORLINK. Dar ce este de fapt mirrorlink?. Acest port ofera posibilitatea de a conecta la unitate un telefon smartphone pe baza de Android. Astfel imaginea de pe telefonul conectat va fi afisata pe ecranul unitatii CM. In plus ofera posibilitatea de a controla complet telefonul direct de pe ecranul navigatiei. Ca avantaj direct, puteti transforma ecranul sistemului de navigatie intr-un smartphone pe baza de android. De exemplu puteti rula orice aplicatie android de pe telefon chiar daca unitatea este pe baza de WindowsCE. Aplicatia WAZE care permite navigarea pe baza de harti google si ofera informatii de trafic in timp real este cel mai bun exemplu.

Cum unitatile pe baza de pure Android au un pret mai ridicat decat sistemele Windows CE va recomandam cu caldura aceasta noua serie de unitati.

Modelele CM7011 sl CM8011 sunt dedicate VW cu ecrane de 7 si respectiv 8 inchi.

mirrorlink

 

 

noua serie de modele carpad android

Incepand cu luna mai 2015 sunt disponibile noile sisteme multimedia cu Android 4.4.4. Este un nou concept in domeniul sistemelor multimedia cu navigatie pentru autoturisme. Sistemele CARPAD sunt de fapt tablete android special concepute pentru bordurile autotursimelor si ofera cele mai noi si sofisticate experiente multimedia bazate pe sistemul de operare Android.

Forma acestor unitati carpad este special conceputa pentru o integrare perfecta in bordul autoturismelor si ofrea ecrane cu diagonala mult marita (26cm!)fata de sistemele clasice de pana acum. Noul design ofera un look "proaspat" si de actualitate.

 

Functie internet 3G pe seria ANS

Pentru clientii care doresc neaparat functia 3G (internet) putem asigura instalarea acestei optiuni pentru modelele de pe platrforma ANS.

Incepand cu luna martie 2013, Audiosources va fabrica un nou model de navigatie dedicata Skoda Superb2. Modelul va fi construit pe platforma hardware ANS si va avea un ecran tactil TFT cu diagonala de 8 inchi (20,7cm). Unitatea nu va mai necesita utilizarea unei rame adaptoare aceasta facand parte integranta al intregului sistem. Masca exterioara va fi din plastic negru glossy exact ca pe consola originla a modeului fabricat incepand cu anul 2013.

noua serie "i" de navigatii dedicate AS

Din luna Iunie, la Carmultimedia vor fi disponibile noile modele de navigatii dedicate Audiosoureces. Aparatele vor pastra designul consacrat prin calitatea finisajelor, platforma hardware fiind schimbata complet.Toate unitatile DVD cu navigatie vor fi echipate cu procesor ARM la 600Mhz.La codurile vechi se va adauga litera "i".

Ca functii noi, modulul Bluetooth permite incarcarea agendei telefonice.

A mai fost adaugat un port USB dedicat 3G care permite conectarea la internet printr-un dongle de la RCS / Vodafone / Orange

Meniul va fi interactiv, IPad slide

 

look nou pentru seria cu ecran 8"

Incepand cu mijlocul lunii aprile, seria unitatilor AS7600 si ANS8010 vor capata un nou look.Pentru ca designul original a fost copiat foarte repede de catre concutenta, Audiosources a descis schimbarea designului si o imbunatatire a acestuia. Astef, vor fi adaugate 2 butoane rotative in partile laterale superioare oferind un mai usor acces catre anumite functii.

ANS810 new

01Aprilie 2012 Noul model ANS510 / 810

Navteq logodivx logodvd auto logowinCE logords logosd logodolby logoipod logo