**NAVIGATII mib audiosources - vag car**

Gama de navigatii MIB de la Audiosorces este unicat pe piata unitatiloe aftermaket.

Sunt singurele sisteme de navigate care au atat look cat si meniuri 100% exact ca unitatile MIB OEM!

Finisajele navigtiilor MIB sunt de ea mai buna calitate cu materiale premium,

In afara de look-ul si meniurile oem, navigatiile MIB ofera functii desosebite care aduc beneficii reale cumparatorului. Toate modelele de navigatie MIB au modem 4G intergat ceea ce inseamna ca aveti nevoie doar de un SIM de date pe care il introduceti in suportul extern decicat si unitatea MiB este online!

Deasemeni, toate navigatiile MiB dispun de un procesor de sunet si un aplificator digital.Acest lucru se traduce intr-o calitate de exceptie a sunetului pe care il veti auzi in boxe. Fiind echipat cu acest DSP, uitlizatorul are posibilitatea de a seta egalizatorul seaprat pentru fiercare boxa in parte, deci in total pe 32 de canale! In plus mai exista si 3 filtre gain 1xhigh si 2xlow.In concluzie navigatia MIB poate asigura orice pretentie audiofila.

O altfa functie aparte ofertia de navigatiile MIB este posibilitatea de a adauga o interfata pedal box cu accesare direct de pe ecranul acesteia. Interfata se poate achizitona separat si se conecteaza intre portul dedicat al navigatiei MiB si ECU-ul masinii. Interfata Pedal Box imbunatateste timpul de raspuns al acceleratei, optimizind-o in functie de modul setat direct de pe ecranul unitatii MiB: Eco,Comfort,Sport,Track. In fiecare dintre aceste moduri exista 5 presetari, deci in total sunt 20 de combinatii distincte. Masina devine mult mai responsiva la comanda de acceleratie a soferului, se elimina timpul mort de raspuns,(lag) se accentueaza mult sportivitatea autoturismului si se poate imbunatati consumul de carburant in modul Eco

Unitatile MiB sunt plug & play, toti conectorii fiind direct OEM