NAVIGATII Dedicate alte marci auto

DVD AUTO dedicate sunt special concepute pentru bordurile auto respective

Aceste sisteme de navigatie multimedia au un aspect OEM si se integreaza perect in bordul autoturismului pentru care a fost proiectate, Se pastreaza functiile OEM - comenzi pe volan, senzori de parcare in cazul in care autoturismul a fost echipa din fabrica cu aceste functii.

In plus, un sistem de navigatie dedicat ofera multiple posibilitati de extensii si eccesorii ulterioare. Se poate adauga o camera video de marsarier (rear view camera), senzori de parcare video care trimit informatiile direct pe ecranul navigatiei, conectarea unui tuner TV digital care permite receptionarea in miscare la o calitate exceptionala a programelor de televiziune transimse in format DVBT, conectarea unei statii audio de amplificare sau al unui sistem ampl;ificat cu subwoofer. In functie de modelul navigatiei si sistemului de operare exista posibiltatea de conectare al unor alte interfete gen TMPS care perimite monitorizarea individuala a presiunii din pneuri,

Sistemele de navigatie Android ofera in plus conectivitate la internet, accces la Google Play, wifi sau acces 3G.

Pentru sistemele pe baza de Windows CE daca doriti acces la internet puteti comanda modelele care au port mirrorlink integrat.

 

 

 

navigatii auto vw 2013-auto vw GOLF7
navigatii vw touareg volkswagen touareg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DVD-uri AUTO 2DIN